Economisch nieuws dat Almere raakt

Nieuws

Met betrekking tot innovatie en ontwikkeling

Duurzaam Almere

Circle Economy BOOSTcamp '13

De Circle Economy BOOSTcamp is een creatief & intensief weekend waarin een krachtige groep professionals, experts en jonge talenten zich inzetten om 3 cruciale barrières te doorbreken die de transitie naar een circulaire economie in de weg staan. Bovendien biedt de CE BOOSTcamp’13 een inspirerend podium voor het circulaire gedachtegoed en zal het een scala aan vervolgacties in de rest van Nederland en de wereld in gang zetten (inspire, connect, change)!

Meld je aan voor de CE BOOSTcamp ‘13

24-25-26 mei, Almere
 
Wil je deel uitmaken van dit vernieuwende initiatief? Ben jij een van de architecten van een nieuwe duurzame samenleving? Meld je dan aan voor de CE BOOSTcamp ‘13 en lever jouw bijdrage om de transitie naar een circulaire economie te versnellen! Je kunt het hele weekend deelnemen en meewerken aan de 3 circulaire doorbraken of alleen aansluiten tijdens de vrijdag en/of zondag. 
 
We need your talent!
 
Check deze video om te zien welke talenten we nodig hebben!
 
1. Doe mee aan de CE BOOSTcamp: We hebben jouw talent nodig om deze eerste CE BOOSTcamp tot een succesvol en memorabel weekend te maken dus schrijf je in op de website en werk mee aan een circulaire doorbraak! Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het weekend dus wees er snel bij! 
 
Tijdens het weekend staan de volgende doorbraken centraal:
1. Resource ID Tag (De Groene Zaak & partners)
2. Circular Procurement (MVO Nederland & TurnToo)
3. Circularity in Education (Duurzaam Door)
 
2. Doe mee met het plenaire programma: Mocht het hele weekend iets teveel zijn voor je, kun je ook onderdeel uitmaken van de CE BOOSTcamp door op vrijdag 24 mei bij de ‘Officiële Kick Off’ te zijn of zondag 26 mei de ‘Pitch & Pledge’ bij te wonen. 
 
Check verder onze website voor updates over de doorbraken en meer informatie over het programma en de sprekers (e.g Herman Wijffels, Feike Sijbesma and Femke Halsema). Go check it out!
 
Doe mee met de eerste editie van de CE BOOSTcamp ‘ 13, je wil het niet missen! 
 
Circulaire groeten,
Het CE BOOSTcamp ‘13 team
 
CE BOOSTcamp’13 Is powered by: Circle Economy and De Groene Zaak
        
De gemeente Almere en de EDBA maken dit event mede mogelijk.

Clusters:

Het nieuws per onderwerp

Lees hier het nieuws per economisch cluster