De EDBA investeert in businesscases van nieuwe bedrijven in Almere

Nieuwe bedrijven

samen naar meer werkgelegenheid in Almere

04-06-2013
Almere begint met de bouw van schaatstopsportlocatie Icedome. Bouwbedrijven BAM, de grootste bouwer van Nederland, en Van Wijnen gaan het gebouw voor 183 miljoen euro bouwen. Het topsportcomplex wordt gebouwd langs de A6 op een steenworp afstand van de topsporthal. De bouw begint volgend jaar. In 2016 moet het complex klaar zijn. De EDBA heeft mede geinvesteerd in de plannen voor het...
Health & Wellness , Vrijetijdseconomie
28-03-2013
Nieuwe aanwinst in Almere: klimpark FunForest. Het nieuwe klimpark is een mooie aanvulling op de activiteiten die je in Almere kan ondernemen.  
Algemeen , Vrijetijdseconomie
04-03-2013
Een gerenommeerd full service internetbedrijf gaat zich vestigen in Almere met een uitbreiding van haar producten en diensten.
ICT & Media ,
19-12-2012
De EDBA investeert middels een lening in een nieuw bedrijf dat algen kweekt, ook wel 'het groene goud' genoemd. Het bedrijf zal heeft de samenwerking gezocht met een tuinder in het kassengebied in De Vaart. In plaats van rozen komen er nu algen in de kas.
Duurzaam Almere ,
30-11-2012
Bedrijf dat een platform aanbiedt dat verschillende partijen in staat stelt en en hen stimuleert om samen te werken aan digitale media, door bestanden en gegevens te centraliseren en verwante processen te structureren, vereenvoudigen, automatiseren en te bewaken.
ICT & Media ,
04-09-2012
De EDBA investeert in het nieuwe Almeerse bedrijf Xytek. Zij werken aan installaties waarbij meten en regelen centraal staat. Xytek adviseert en engineered voor meet- en regelvraagstukken bij industriële installaties, klimaatsystemen en productieprocessen. Prestaties en verbeterkansen van klimaatinstallaties van bedrijfspanden. Klimaatinstallaties verspillen energie!
Duurzaam Almere ,

Clusters:

Het nieuws per onderwerp

Lees hier het nieuws per economisch cluster